Cum integrezi „Peach Fuzz” în tematica nunții tale

Momentul în care un cuplu își unește destinele este nunta, momentul în care celebrarea iubirii este la cote maxime atât pentru miri, cât și pentru oamenii din jurul cuplului.

Pentru că mirii își doresc ca evenimentul cel mai important din viața lor să fie de neuitat atât pentru ei, cât și pentru invitați, aleg frecvent ca nunta să fie în tematici cât mai actuale și cât mai elegante.

În ultimii ani, când vine vorba de tematica evenimentului, mirii au ales ca în prim plan să fie culoarea anului. Această culoare, aleasă în fiecare an de Institutul Pantone, este de cele mai multe ori folosită în combinații delicate de culori.

Pentru anul 2024, culoarea selectată este Peach Fuzz, o nuanță caldă și delicată de piersică, evocând o combinație de roz și portocaliu.

În decorul de nuntă, Peach Fuzz se anunță a fi cu siguranță prezent, chiar dacă va fi folosit în procente diferite.

Decorul Floral

Dacă alegi să integrezi această culoare în tematica nunții tale, trebuie să te gândești care sunt culorile care vor veni în completarea acesteia. 

Această nuanță nu este deloc pretențioasă în ceea ce privește combinațiile de culori în care poate fi integrată. Poți alege combinațiile de culori împreună cu floristul ales pentru decorul floral al evenimentului.

Dacă îți plac combinațiile de culori calde, pastelate, poți alege ca aranjamentele pentru mesele invitaților să fie lucrate pe o bază albă, iar elementele Peach Fuzz să fie doar accentul de culoare. Poți folosi și lumânări sau alte elemente (șervețele, față de masă), astfel se va crea o continuitate foarte plăcut vizuală.

Dacă totuși îți dorești ca aranjamentele să fie în atenția tuturor încă de la prima vedere, poți opta pentru o combinație mai îndrăzneață, cum ar fi folosirea culorii anului 2023 (Magenta).

Dacă îți dorești ca prezidiul să fie scos în evidență, poți alege ca în aranjamentul floral Peach Fuzz să fie folosit într-un procent mai mare, iar pentru un plus de eleganță poți alege ca florile folosite să fie naturale.

Pentru ca totul să fie într-o armonie, alege ca accentele folosite pentru suporți și alte accesorii să fie aurii. Această combinație va scoate în evidență eleganța aranjamentelor florale.

Ținutele mirilor/ domnișoarelor și cavalerilor de onoare

Dacă ești o mireasă îndrăzneață și nonconformistă, poți alege ca rochia ta să fie în nuanțe de Peach Fuzz; dacă totuși vrei ca ținuta ta să fie una mai clasică, prin alegerea unei rochii albe sau ivory, poți integra în ținută pantofi, voal sau alte accesorii în culoarea anului. Cel mai des folosit accesoriu în culoarea Peach Fuzz va fi, cu siguranță, buchetul miresei.

Ținuta mirelui este mai ușor de integrat în această tematică; fie că vorbim doar de un sacou, fie doar de o batistă sau chiar un costum complet, culoarea permite ca mirele să se simtă confortabil, lucru care anul trecut nu ar fi fost ușor de îndeplinit.

Pentru ținutele domnișoarelor de onoare poți opta pentru rochii în nuanțe de Peach  Fuzz; poți alege ca nuanța să fie aceiași pentru toate domnișoarele tale, sau poți alege să integrezi nuanțe diferite de Peach Fuzz. 

Cavalerii de onoare pot fi integrați în tematica nunții prin purtarea unui papion și/sau cocarde în nuanța anului 2024.

Tortul

Deși nu este un element care să fie prezent pe tot parcursul evenimentului, nu neglija modul în care va arăta tortul.

Colaborează cu cofetarul pentru a crea un tort ornat cu glazură delicată de piersică, decorațiuni florale sau efecte subtile de ombre. Acest element delicios nu va satisface doar papilele gustative ale invitaților tăi, ci va contribui și la estetica generală a nunții tale.

mărturiile

Nu uita micii detalii care pot avea un impact mare. Ia în considerare încorporarea nuanțelor de Peach Fuzz în mărturiile tale, cum ar fi lumânări personalizate, bomboane sau mici suveniruri. Această atenție la detalii va lega întreaga temă și va lăsa o impresie durabilă asupra invitaților tăi.

Integrarea nuanțelor de Peach Fuzz în tema nunții tale adaugă o notă de romantism și eleganță atemporală. De la invitații la ținuta miresei, aranjamentele florale și decor, fiecare element contribuie la farmecul general al zilei tale speciale. Prin selectarea atentă și armonizarea nuanțelor de Peach Fuzz, poți crea un eveniment care nu reflectă doar stilul tău unic, ci lasă și o impresie durabilă asupra tuturor celor prezenți.